ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

CHS 10km by UTP

17-11-2017

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

9:00πμ εκκίνηση από το Xenia Palace Portarias

Η συμμετοχή κοστίζει 10€ 

 

Ένας υπέροχος μικρός αγώνας ορεινού τρεξίματος που θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή της Πορταριάς και απευθύνεται σε νέους από 17 έως 117 ετών, τα έσοδα του αγώνα θα υποστηρίξουν την συντήρηση των μονοπατιών της ίδιας της διαδρομής και την οργάνωση «ΚΙΒΩΤΟΣ του ΚΟΣΜΟΥ».

Εγγραφές ανοίγουν στις 18/11/2017 και λήγουν 25/11/2017.

Μπορούν να λάβουν μέρος μεμονωμένα άτομα, αθλητικοί σύλλογοι και ομάδες.

Αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε στην ηλεκτρονική επίσημη σελίδα του UTP www.utp.gr, αλλά και στο κατάστημα "Andreou Teck" Κωνσταντά 144, Βόλος. 

Φόρμα Εγγραφής

 

Δείτε το χάρτη.

"Κατεβάστε" το χάρτη σε GPX αρχείο.

 Όροι και Προϋποθέσεις:

UTP Όροι συμμετοχής και κανονισμοί αγώνα

Για την έγκυρη συμμετοχή στο CHS 10km by UTP που θα διεξαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2017 στην ευρύτερη περιοχή της Πορταριάς σας γνωστοποιούμε τους όρους συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι:

 1. Εχουν καταθέσει το ποσό της συμμετοχής στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.Τραπέζα Πειραιώς/ Bank account ΙΒΑΝ GR76 0172 6100 0056 1008 3053 233, swift PIRBGRAAXXX - Γκαγκάκη Μαριάννα

  Προσοχή !! Τα έξοδα των Τραπεζών θα πρέπει να επιβαρύνουν τον καταθέτη.

 2. θα έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους την ημερομηνία εκκίνησης του αγώνα.
 3. Έχουν  καταβάλλει το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή/αθλήτρια που είναι 10 ευρώ, σε τραπεζικό λογαριασμό
 4. Να φέρουν τον Απαραίτητο  Υποχρεωτικό  Εξοπλισμό κατά την διάρκεια του αγώνα.
  • Σακίδιο πλάτης με ιμάντες ή νέου τύπου γιλέκο – σακίδιο
  • Δοχείο Υδροδοσίας
  • Κινητό επαρκώς φορτισμένο
  • Αδιάβροχο ή αντιανεμικό
 5. Υπογράφουν Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι αναλαμβάνουν οι ίδιοι την συμμετοχή τους στον αγώνα και έχουν λάβει   γνώση των κινδύνων που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον της διαδρομής τόσο των γεωφυσικών όσο και των καιρικών καθώς και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν (έχοντας πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα) και ότι η διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας τους. 

Αποποίηση ευθύνης της Διοργάνωσης :

Η Διοργάνωση  αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος  καθώς θα έχουν ήδη ενημερωθεί από την Διοργάνωση.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σημειώσεις – Παρατηρήσεις

 • Οι αθλητές οφείλουν να διατηρούν καθαρό το φυσικό περιβάλλον καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
 • Αν ένας αθλητής/αθλήτρια εγκαταλείψει την προσπάθειά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε οφείλει να παραδώσει τον αριθμό του στον πλησιέστερο σταθμό.
 • Ενστάσεις γίνονται στην γραμματεία της διοργάνωσης στο τέλος του αγώνα και αφορούν προσωπικές επιδόσεις και όχι επιδόσεις και συμπεριφορές άλλων αθλητών.
 • Σήμανση της διαδρομής: Η σταθερή σήμανση των μονοπατιών που χρησιμοποιεί ο αγώνας είναι επαρκής, όπως επίσης και το ίδιο το ίχνος των μονοπατιών, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα απώλειας της σωστής διαδρομής από τους αθλητές.