CentaurHunterSecrets -Portaria running tour

 

ΓΕΝΙΚΑ

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 και 9:30πμ θα είναι η εκκίνηση του CentaurHunterSecret στα μονοπάτια των Κενταύρων στην Πορταριά.

Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 10 περίπου χιλιομέτρων, με αφετηρία και λήξη την μοναδική πλατεία των Ταξιαρχών (Xenia). Με υψομετρική 450μ χαρακτηρίζεται μέτριας δυσκολίας. Το χρονικό όριο είναι 2:30 ώρες για την ολοκλήρωση της προσπάθειας.

 

ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Η σταθερή σήμανση των μονοπατιών που χρησιμοποιεί ο αγώνας είναι επαρκής, όπως επίσης και το ίδιο το ίχνος των μονοπατιών, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα απώλειας της σωστής διαδρομής από τους αθλητές.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Μπορούν να λάβουν μέρος μεμονωμένα άτομα, αθλητικοί σύλλογοι και ομάδες.
 • Στον αγώνα δικαιούνται να συμμετάσχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους την ημερομηνία του αγώνα.
 • Δεν θα υπάρχει όριο συμμετοχών.
 • Ο κάθε αθλητής έχει την ευθύνη για τον ιατρικό έλεγχο της υγείας του.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 (12:00μ)  έως και την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 (20:00) και θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας www.utp.gr 

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ-ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10€ ευρώ. Η πληρωμή θα γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό και έτσι θα ολοκληρώνεται η συμμετοχή και θα εμφανίζονται στην λίστα συμμετεχόντων στην ιστοσελίδα www.utp.gr 

Έκπτωση σε συλλόγους -10% για group άνω των 10 αθλητών  

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

 • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αριθμός μπλούζας και bib number
 • Τροφοδοσία, υδροποσία σε ενδιάμεσο σταθμό
 • Υποστήριξη πρώτων βοηθειών
 • Μετάλλιο για όσους τερματίσουν εντός του χρονικού ορίου των 2:30 ωρών.
 • Αναμνηστικό αγώνα.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ

Η παραλαβή των αριθμών του αγώνα θα γίνεται από το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 το απόγευμα 16:00-20:00 από το σημείο εκκίνησης του αγώνα (Πλατεία Ταξιαρχών - Xenia Portarias) αλλά και την ημέρα του αγώνα Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 από τις 7:30πμ έως και 8:50πμ στον χώρο της εκκίνησης.

Για την παραλαβή των bib numbers, απαιτείται υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση που θα βρείτε στην γραμματεία,  αλλά και επίδειξη ταυτότητας ή άλλου επίσημου έγγραφου που να πιστοποιεί την ταυτότητα και την ηλικία του αθλητή/αθλήτριας. 

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Δεν απαιτείται υποχρεωτικός εξοπλισμός από τους αθλητές, αλλά κρίνουμε σκόπιμο ανάλογα των καιρικών συνθηκών που θα επικρατήσουν, να λάβετε ειδική μέριμνα για την ένδυση και την υπόδηση σας.

 

ΕΠΑΘΛΑ

 • Αναμνηστικά έπαθλα δίνονται στους τρεις πρώτους άνδρες νικητές και στις τρεις πρώτες γυναίκες νικήτριες του αγώνα.
 • Αναμνηστικό μετάλλιο θα πάρουν όλοι οι αθλητές που θα τερματίσουν εμπρόθεσμα τον αγώνα.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η διοργάνωση φροντίζει για την ασφάλεια των αθλητών με την παρουσία ομάδας διάσωσης που θα βρίσκεται σε ετοιμότητα πάνω στη διαδρομή. 

Όλοι οι αθλητές υπογράφουν Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα αναφέρεται ότι αναλαμβάνουν οι ίδιοι την συμμετοχή τους στον αγώνα και έχουν λάβει  γνώση των κινδύνων που υπάρχουν στο ορεινό περιβάλλον της διαδρομής τόσο των γεωφυσικών όσο και των καιρικών καθώς και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν (έχοντας πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι αυτό το θέμα) και ότι η διοργάνωση δεν φέρει ευθύνη για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας τους. 

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

 • Οι αθλητές οφείλουν να διατηρούν καθαρό το φυσικό περιβάλλον καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
 • Αν ένας αθλητής/αθλήτρια εγκαταλείψει την προσπάθειά του κατά τη διάρκεια του αγώνα, τότε οφείλει να παραδώσει τον αριθμό του στον πλησιέστερο άνθρωπο της διοργάνωσης που θα βρεί.
 • Ενστάσεις γίνονται στην γραμματεία της διοργάνωσης στο τέλος του αγώνα και αφορούν προσωπικές επιδόσεις και όχι επιδόσεις και συμπεριφορές άλλων αθλητών.

 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ:

Η Διοργάνωση  αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε σημεία της διαδρομής όπου ο κίνδυνος πτώσης με δυσάρεστα ή μοιραία αποτελέσματα είναι αυξημένος  καθώς θα έχουν ήδη ενημερωθεί από την Διοργάνωση.

Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ Ή ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ Ή ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη διοργάνωση στο email: info@utp.gr 

 Αιτήσεις συμμετοχής θα βρείτε στην ηλεκτρονική επίσημη σελίδα του UTP www.utp.gr.

Δείτε το χάρτη.

"Κατεβάστε" το χάρτη σε GPX αρχείο.